Wc-papierverkoop is terug!

Beste ouders 
 
Elk jaar gaan we er de eerste 10 dagen van juli met de hele bende op uit! Zoals iedereen wel weet proberen wij onze prijs voor deze fantastische tijd zo laag mogelijk te houden. Om dit te doen houden wij een verkoopactie en daarbij hebben we jullie steun nodig. 
 
Het gaat om 24 rollen kwaliteitsvol (4-laags voor de kenners) toiletpapier die we jullie aanbieden voor de schappelijke prijs van €12 (vergelijkbaar met de prijs in de supermarkt). Hoe meer pakken we allen samen verkopen, hoe meer we kunnen investeren in extra leuke activiteiten op ons kamp! Om jullie nog meer aan te moedigen is er een fantastische prijs voor de persoon die  het meeste pakken verkoopt want die persoon mag gratis mee op kamp!  Ga dus als de bliksem toiletpapier verkopen bij familie, vrienden, buren en nog zoveel andere mensen, want wie heeft dit nu niet nodig?! 
 
Bestellen kan via het volgend online formulier: https://forms.gle/LuasxJEBUjUV58j3A
Bestellen kan tot ten laatste 10 april. Opgelet: de bestelling is pas definitief na overschrijving van het totale bedrag op het rekeningnummer van KSA Waregem: BE71 0682 2510 2469 met vermelding ‘naamouder en voornaamouder, wc-papier’. 
 
Het ophalen kan op zaterdag 30 april & zaterdag 7 mei, voor en na de activiteit aan de KSA-lokalen. Als je bovendien 20 pakken of meer (ver)koopt, kunnen we het gratis aan huis leveren. 
 

Alvast bedankt voor jullie steun!