Nieuws

Op 18 februari 2023 vindt de 16e editie van Beursfuif plaats. Hiervoor organiseren wij een wedstrijd (contest) voor dj's uit de ruime regio (ca. 50 km) rond Waregem. Wil jij als dj deelnemen?

Beste leden,

Lees hier de tweede KSActua boekje van het jaar! Kom te weten wie er gratis mee mag op kamp, de speciale activiteit en leider arent zijn probleem... 

Als speciale activiteit dit jaar gaan de Kabouters en Pagadders op zondag 1 mei naar het Boudewijn Seapark in Brugge.

 Meer info over onze BBQ Grill & Chill op Zondagmiddag 10 april

Beste ouders 
 

We vliegen er weer in! Op 12 februari gaat de eerste activiteit van 2022 van start en dit is meteen ook vriendjesdag! Heb jij een vriend/vriendin die nog niet in de KSA zit en vrij is op zaterdag?

Het eerste KSActua boekje van het jaar is er! Kom het lievelingseten van leider León te weten, zet onze toekomste evenementen in jouw agenda en weet jij het antwoord op het raadsel...?

Op vrijdag 22 oktober is het Dag van de Jeugdbeweging, dan trekken we met veel trots ons uniform aan om naar school of werk te gaan. Het is het moment bij uitstek om te laten zien hoe trots we zijn op de jeugdbeweging.

Spelenderwijs krijgen kinderen en jongeren de kans om zich te ontplooien bij KSA. Mede door interactie en samenwerking met anderen leren ze over zichzelf en over de wereld rondom hen.

Pagina's

Subscribe to Nieuws