Nieuws

We hebben geweldig nieuws te delen! KSA Waregem heeft nu ook een bruisend TikTok-account. Volg ons  op TikTok (@KSAWaregem) en mis geen enkel moment van onze avonturen!
Veel kijkplezier!

Op 20 juli trekken de Jonghernieuwers de taalgrens over richting het schilderachtige Waalse dorpje Philippeville, waar ze de komende 10 dagen zullen kamperen in de prachtige natuur.

Het mag eindelijk geweten zijn, stad Tielt was bestemming X op de 30e editie van onze Joepie!! Na 4 dagen afzien en 100 km in de benen bereikten 3200 KSA’ers de eindmeet aan de Europahal.

Op 18 februari 2023 vindt de 16e editie van Beursfuif plaats. Hiervoor organiseren wij een wedstrijd (contest) voor dj's uit de ruime regio (ca. 50 km) rond Waregem. Wil jij als dj deelnemen?

Beste leden,

Lees hier de tweede KSActua boekje van het jaar! Kom te weten wie er gratis mee mag op kamp, de speciale activiteit en leider arent zijn probleem... 

Als speciale activiteit dit jaar gaan de Kabouters en Pagadders op zondag 1 mei naar het Boudewijn Seapark in Brugge.

 Meer info over onze BBQ Grill & Chill op Zondagmiddag 10 april

Beste ouders 
 

We vliegen er weer in! Op 12 februari gaat de eerste activiteit van 2022 van start en dit is meteen ook vriendjesdag! Heb jij een vriend/vriendin die nog niet in de KSA zit en vrij is op zaterdag?

Pagina's

Subscribe to Nieuws