Beste ouders, leden & sympathisanten

 

Het nieuwe jaar hebben we ondertussen weer goed ingezet en met koning winter in het land is het voor velen al dromen van ons fantastisch zomerkamp dat dit jaar doorgaat in Lint.

Net zoals ieder jaar proberen wij de kostprijs van dit zomerkamp zo laag mogelijk te houden en daarom organiseren we opnieuw een verkoop van toiletpapier. Hoe meer pakken we verkocht krijgen hoe goedkoper we het kamp kunnen aanbieden!

We verkopen 4-laags kwaliteitsvol toiletpapier aan een prijs van 10 euro voor een pak van 24 rollen.

Nu is het aan jullie om aan al jullie vrienden, kennissen, familie, sympathisanten van de KSA, mensen uit de straat, inwoners van Waregem, inwoners van België, kortom iedereen die naar het toilet moet te vragen of ze 1 of meerdere pakken toiletpapier van jouw willen kopen.

Een extra stimulans: wie de meeste pakken verkoopt mag in juli gratis mee op kamp! Vorig jaar had de winnaar 71 pakken verkocht.

Afgelopen zaterdag kregen de aanwezige leden reeds een brief mee met onderaan een formuliertje om pakken te bestellen. Je kan ook gewoon mailen naar verkoopactie@ksawaregem.be om het aantal pakken door te geven. Bestellen kan tot midden april.

 

Veel succes!

2015-03