Hoe kan men inschrijven
Dit kan op verschillende manieren. Je kan gewoon eens afkomen naar een activiteit, je mag zelfs drie maal gratis proberen vooraleer je moet inschrijven. Daarna zal een leider uit de ban (=leeftijdsgroep) vragen om een inschrijvingsformulier in te vullen.
Wanneer je het schooljaar voordien reeds ingeschreven was, zullen de nieuwe leiders van komend werkjaar tot aan uw huis komen om uw kroost in te schrijven. Ze voorzien de leden en ouders dan ook van een beetje uitleg over de gang van zaken over het nieuwe werkjaar (een nieuw thema, de kalender, speciale activiteiten, etc.). Dit is dan ook de ideale gelegenheid om deze leiders een beetje beter te leren kennen en al uw vragen te stellen.
De inschrijvingen worden dan verwerkt door onze secretaris. Met al uw vragen kan u hem bereiken via mailtosecretaris@ksawaregem.be.

 

Hoeveel bedraagt het inschrijvingsgeld
Per jaar betaal je zo’n 25 euro. Als je een nieuwkomer bent, betaal je 28 euro, dit omdat er een sjaaltje t.w.v. €3 in de prijs inbegrepen zit. Wanneer je een oudere broer of zus hebt die al in onze jeugdbeweging zit, dan moet je €3 minder betalen! Het grootste deel van dit inschrijvingsgeld gaat naar de verzekering, de rest wordt gebruikt om de postwisseling  te financieren.

Rekeningnummer KSA Waregem BE71 0682 2510 2469